mali_draza Admin
Broj poruka : 249 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Omiljeni Vojvoda : Dobrosav Jevdjevic Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Ned Avg 03, 2008 1:29 pm | |
| BEOGRAD - I pored toga što je rečeno da neće biti “letnjeg raspusta” za Vladu Srbije, to izgleda ne važi za prvog čovek stranke G17 plus. Naime, ministar ekonomije Mlađan Dinkić zbrisao je na odmor i uživao prošle nedelje u čarima grčkog ostrva Zakintos. I dok ministar Dinkić uživa na suncu Zakintosa, pet miliona pokislih građana Srbije oseća se zakinutim, jer su upravo saznali da će besplatne akcije umesto 1.000 evra, koliko im je Mlađa obećao u izbornoj kampanji, prema prognozama stručnjaka, vredeti jedva oko trećine te sume. A za tu “kintu” prosečan Srbin ne bi mogao da priušti ni iole pristojnije letovanje u Bugarskoj. Ostrvo se nalazi zapadno od Peloponeza i poznato je po paprenim cenama. Ministra Dinkića paparaco Kurira uhvatio je 23. jula na ekskluzivnoj plaži Porto Zoro kako u šortsu za kupanje ulazi u bistru morsku vodu, koja zapljuskuje peskovitu obalu ostrva. Lider G17 je vreme provodio u društvu dvojice prijatelja, pa pretpostavljamo da ga je supruga Tanja pustila da se malo rastereti ne samo od službenih već i od bračnih obaveza. | |
|
VELJSON Admin
Broj poruka : 19 Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Ned Avg 03, 2008 7:11 pm | |
| Mene moji smarali celo leto da podignem akcije,i ja kao budala cekao sat vremena bez veze . Dzaba,ja govorio mojima da od toga nema nista,sve sami lopovi i prevaranti,ajd to nego i izdajice. | |
|
mali_draza Admin
Broj poruka : 249 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Omiljeni Vojvoda : Dobrosav Jevdjevic Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Ned Avg 03, 2008 7:24 pm | |
| U pravu si prijatelju.Sve su to ljudi gladni vlasti i nista drugo ih i ne zanima. I mene su moji nagovarali, i uspeli su da me nagovore da predzadnji dan odem i prijavim akcije. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos | |
| |
|