Srpska Trobojka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Srpska Trobojka

SRPSKI PATRIOTSKI SAJT

PortalPortal  PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
mali_draza
Admin
mali_draza

Broj poruka : 249
Godina : 41
Omiljeni Vojvoda : Dobrosav Jevdjevic
Datum upisa : 29.07.2008

Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Empty
PočaljiNaslov: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos   Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Icon_minitimeNed Avg 03, 2008 1:29 pm

Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Thumb_11BEOGRAD - I pored toga što je rečeno da neće biti “letnjeg raspusta” za Vladu Srbije, to izgleda ne važi za prvog čovek stranke G17 plus. Naime, ministar ekonomije Mlađan Dinkić zbrisao je na odmor i uživao prošle nedelje u čarima grčkog ostrva Zakintos.

I dok ministar Dinkić uživa na suncu Zakintosa, pet miliona pokislih građana Srbije oseća se zakinutim, jer su upravo saznali da će besplatne akcije umesto 1.000 evra, koliko im je Mlađa obećao u izbornoj kampanji, prema prognozama stručnjaka, vredeti jedva oko trećine te sume. A za tu “kintu” prosečan Srbin ne bi mogao da priušti ni iole pristojnije letovanje u Bugarskoj.

Ostrvo se nalazi zapadno od Peloponeza i poznato je po paprenim cenama. Ministra Dinkića paparaco Kurira uhvatio je 23. jula na ekskluzivnoj plaži Porto Zoro kako u šortsu za kupanje ulazi u bistru morsku vodu, koja zapljuskuje peskovitu obalu ostrva. Lider G17 je vreme provodio u društvu dvojice prijatelja, pa pretpostavljamo da ga je supruga Tanja pustila da se malo rastereti ne samo od službenih već i od bračnih obaveza.
Nazad na vrh Ići dole
VELJSON
Admin
VELJSON

Muški
Broj poruka : 19
Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda
Datum upisa : 08.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos   Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Icon_minitimeNed Avg 03, 2008 7:11 pm

Mene moji smarali celo leto da podignem akcije,i ja kao budala cekao sat vremena bez veze Very Happy .
Dzaba,ja govorio mojima da od toga nema nista,sve sami lopovi i prevaranti,ajd to nego i izdajice.
Nazad na vrh Ići dole
mali_draza
Admin
mali_draza

Broj poruka : 249
Godina : 41
Omiljeni Vojvoda : Dobrosav Jevdjevic
Datum upisa : 29.07.2008

PočaljiNaslov: Re: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos   Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Icon_minitimeNed Avg 03, 2008 7:24 pm

U pravu si prijatelju.Sve su to ljudi gladni vlasti i nista drugo ih i ne zanima.
I mene su moji nagovarali, i uspeli su da me nagovore da predzadnji dan odem i prijavim akcije.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos   Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Mlađa na Zakintos Srbi bez kintos
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Braco Srbi!
» Baja Mali Knindza-Srbi se nikog ne boje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Srpska Trobojka :: Vesti-
Skoči na: