Srpska Trobojka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Srpska Trobojka

SRPSKI PATRIOTSKI SAJT

PortalPortal  PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Svetac

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin

Muški
Broj poruka : 231
Godina : 32
Omiljeni Vojvoda : Vojvoda Seselj
Datum upisa : 01.06.2008

Svetac Empty
PočaljiNaslov: Svetac   Svetac Icon_minitimeČet Avg 21, 2008 1:26 pm

Svetac Stajeo10ČITALAC GAZETE Mile Jovanović iz Lazarevca uslikao je čudan prizor ispred svetog jasena u Rudovcima. Mile je u četvrtak ujutro otišao do jasena na čijoj se kori 4. avgusta prikazala Majka Božja. Želeo je sam da se uveri u čudo.

Pošto je sačinio nekoliko snimaka, blic na fotoaparatu u jednom trenutku blesnuo je mnogo jače no obično.

- Bilo je to oko šest ujutro. Otišao sam do svetog drveta pre posla, kada nema gužve. Slikao sam nekoliko fotografija. Tek kasnije, kada sam krenuo kući, u kolima sam pregledao fotografije koje sam snimio ispred jasena. Kada sam ugledao poslednji snimak, prošli su me žmarci. Jednostavno nisam mogao da poverujem u ono što sam ugledao. Tek uveče sam ženi Mirjani ispričao šta mi se u toku dana dogodilo. Kasnije smo snimak pokazali i najbližim komšijama - prepričava događaj još uzbuđeni Jovanović.

Jovanovići su čitavu priču poverili svešteniku Mitru iz Šopića, koji im je rekao da je na snimku sigurno beli anđeo i da je njihova slobodna volja da li će ga dalje pokazivati.

- Posle dugog razmišljanja rešili smo ipak da snimak predamo GAZETI, koja je prva pisala o čudu u Rudovcima. Nadamo se da nismo načinili nikakvu grešku i da će nam Bog oprostiti ako jesmo. Želeli smo da i drugi vernici vide ovo čudo. Ovo mora da je nekakva poruka. Nadam se da će sve ovo izaći na dobro - pomalo zabrinuto zaključuje Jovanović.

Otkako je 4. avgusta na jasenu u Rudovcima osvanula Bogorodica, ovo mesto obišlo je više hiljada vernika i znatiželjnika iz čitave Srbije..
Nazad na vrh Ići dole
https://srpskatrobojka.forumsr.com
Apis
Добровољац
Добровољац
Apis

Muški
Broj poruka : 44
Godina : 41
Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda
Datum upisa : 25.07.2008

Svetac Empty