| Za koga navijate od domacih klubova? | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
BackaPalanka Admin
Broj poruka : 12 Lokacija : Бачка Паланка Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 21.06.2008
| Naslov: Za koga navijate od domacih klubova? Uto Jul 22, 2008 10:56 am | |
| Za koga navijate od Srpskih klubova...? | |
|
| |
Admin Admin
Broj poruka : 231 Godina : 32 Lokacija : Krcedin,Srbija Omiljeni Vojvoda : Vojvoda Seselj Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Uto Jul 22, 2008 1:13 pm | |
| | |
|
| |
BackaPalanka Admin
Broj poruka : 12 Lokacija : Бачка Паланка Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 21.06.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Uto Jul 22, 2008 1:52 pm | |
| Da ja sam zaboravio da kazem i ja navijam za zvezdu.... | |
|
| |
sindjelic84 Четник
Broj poruka : 69 Godina : 40 Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Ned Avg 10, 2008 2:15 am | |
| | |
|
| |
DSilni Добровољац
Broj poruka : 34 Godina : 66 Lokacija : Београд Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 26.07.2009
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Uto Jul 28, 2009 11:22 pm | |
|
Poslednji izmenio DSilni dana Uto Jul 28, 2009 11:26 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
DSilni Добровољац
Broj poruka : 34 Godina : 66 Lokacija : Београд Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 26.07.2009
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Uto Jul 28, 2009 11:25 pm | |
| | |
|
| |
sindjelic84 Четник
Broj poruka : 69 Godina : 40 Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Ned Avg 02, 2009 10:19 pm | |
| | |
|
| |
mali_draza Admin
Broj poruka : 249 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Omiljeni Vojvoda : Dobrosav Jevdjevic Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Pon Avg 03, 2009 12:38 pm | |
| Nisam baš navijač bilo kojeg kluba, mislim ne vatreni. Tuga mi je da gledam kako brat na brata ide nožem, pištoljem i mnogim drugim "rekvizitima" u nameri da se onom drugom nanese što teža povreda. I to samo zato što navija za "pogrešan klub". Svaka čast izuzecima koji još uvek u najgorem slučaju koriste pesnice i to za navijače iz nekih ne baš prijateljski nastrojenih zemalja. To je već druga stvar. Za odbranu nacionalne časti, sredstva ne treba da se biraju-UDRI! Na brata Srbina nikada, čak iako je najgori provokator, treba se povući. Mora se snaga čuvati za bodrenje svog kluba i svoje zemlje. Inače, Vojvodinu nekako najviše simpatišem. Valjda zato što sam odrastao na dva minuta od stadiona. Ima dosta patriota medju vošinim navijačima, nisu baš svi slaninari autonomaši kao što se misli. | |
|
| |
sindjelic84 Четник
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Uto Avg 04, 2009 9:45 pm | |
| - mali_draza ::
- Nisam baš navijač bilo kojeg kluba, mislim ne vatreni. Tuga mi je da gledam kako brat na brata ide nožem, pištoljem i mnogim drugim "rekvizitima" u nameri da se onom drugom nanese što teža povreda. I to samo zato što navija za "pogrešan klub". Svaka čast izuzecima
koji još uvek u najgorem slučaju koriste pesnice i to za navijače iz nekih ne baš prijateljski nastrojenih zemalja. To je već druga stvar. Za odbranu nacionalne časti, sredstva ne treba da se biraju-UDRI! Na brata Srbina nikada, čak iako je najgori provokator, treba se povući. Mora se snaga čuvati za bodrenje svog kluba i svoje zemlje. Inače, Vojvodinu nekako najviše simpatišem. Valjda zato što sam odrastao na dva minuta od stadiona. Ima dosta patriota medju vošinim navijačima, nisu baš svi slaninari autonomaši kao što se misli. Potpuno se slazem...posebno u vezi slaninara. Oni su prvi digli glas da se ne igra na Bozic | |
|
| |
DjurisicSSSS Четник
Broj poruka : 93 Godina : 34 Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 06.01.2010
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? Čet Jan 07, 2010 6:24 pm | |
| Ja navijam za Rad,ali srce mi je uz Partizan,idem na utakmice oba tima! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Za koga navijate od domacih klubova? | |
| |
|
| |
| Za koga navijate od domacih klubova? | |
|