| Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio | |
|
+4BackaPalanka mali_draza Solunac Admin 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
Admin Admin
Broj poruka : 231 Godina : 32 Lokacija : Krcedin,Srbija Omiljeni Vojvoda : Vojvoda Seselj Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Čet Jun 26, 2008 5:30 pm | |
| Braco dana 25 juna 2008 na televiziji rts1 predsednik srbije Boris Taric je izjavio sa ce se uskoro postaviti zakon tacnije zabrana pustanja cetnickih pesama,zabrana cetnickih sajtova i zabrana cetnickih sajtova kao sto je naprimer Srbski radio suton sta vi mislite o tome. | |
|
| |
Solunac Почетник
Broj poruka : 17 Lokacija : SRPSKO VOJVODSTVO Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 22.06.2008
| Naslov: CCCC Pet Jul 25, 2008 8:02 pm | |
| Ja mislim da to nije tacno,to je prosto ne moguce......
Mislim da bi se takva nekakva izjava vrtela mesec dana kao neka udarna vest.Ne moze neko da zabrani pevanje pesama,ma daj.... | |
|
| |
mali_draza Admin
Broj poruka : 249 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Omiljeni Vojvoda : Dobrosav Jevdjevic Datum upisa : 29.07.2008
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Sre Jul 30, 2008 1:24 am | |
| Ja verujem da je to apsloutno tacno. Ova vrhuska je na sve spremna kako bi sprecili ekspanziju rodoljublja i patriotizma. Mislim da Tadica nije potrebno preterano komentarisati. Njegova dela sve govore. Jedino mi je jako zao zato sto jos uvek ima puno "srba" koji misle da je to u redu sto on radi a svaki oblik rodoljublja, patriotizma i ljubavi prema svemu sto je srpsko karakterise se kao "primitivizam". | |
|
| |
BackaPalanka Admin
Broj poruka : 12 Lokacija : Бачка Паланка Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 21.06.2008
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Pon Avg 04, 2008 3:53 pm | |
| Ова информација је тачна вртело се то и по новинама!Мислим шта очекивати од борхана тадићија | |
|
| |
VELJSON Admin
Broj poruka : 19 Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 08.06.2008
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Pon Avg 04, 2008 4:25 pm | |
| I to mi je neka demokratija | |
|
| |
Apis Добровољац
Broj poruka : 44 Godina : 41 Lokacija : Aleksinac, Srbija Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 25.07.2008
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Pon Avg 04, 2008 9:02 pm | |
| nicija nije do zore gorela njegova odgoreva | |
|
| |
sindjelic84 Четник
Broj poruka : 69 Godina : 40 Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Ned Avg 10, 2008 1:58 am | |
| bas bih voleo da vidim kako ce to da zabrane | |
|
| |
DSilni Добровољац
Broj poruka : 34 Godina : 66 Lokacija : Београд Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 26.07.2009
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Ned Jul 26, 2009 10:42 pm | |
| - sindjelic84 ::
- bas bih voleo da vidim kako ce to da zabrane
СВАКА ЧАСТ БРАТЕ | |
|
| |
sindjelic84 Четник
Broj poruka : 69 Godina : 40 Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda Datum upisa : 01.06.2008
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio Pon Jul 27, 2009 8:59 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio | |
| |
|
| |
| Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio | |
|