Srpska Trobojka
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Srpska Trobojka

SRPSKI PATRIOTSKI SAJT

PortalPortal  PrijemPrijem  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Radikali sami protiv vlasti

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
Admin
Admin
Admin

Muški
Broj poruka : 231
Godina : 32
Omiljeni Vojvoda : Vojvoda Seselj
Datum upisa : 01.06.2008

Radikali sami protiv vlasti Empty
PočaljiNaslov: Radikali sami protiv vlasti   Radikali sami protiv vlasti Icon_minitimeSre Avg 13, 2008 11:55 am

Radikali sami protiv vlasti Thumb_18
BEOGRAD - Radikali će, izgleda, ostati sami u nameri da se uličnim protestima bore protiv vlasti. Nova Srbija i DSS izjasnili su se isključivo za parlamentarnu borbu. Čak se i lider NS Velimir Ilić, koji je pre neki dan najavljivao reprizu 5. oktobra, sada ograđuje od te izjave.

- Nije vreme za ulične nerede. Srbija treba da radi i da se gradi. To vreme je prošlo i mislim da je narod umoran od protesta. Opozicija treba da vodi borbu na demokratski način, kroz parlamentarno delovanje - rekao je Ilić.

Povodom najava SRS da će Srbija imati „vruću političku jesen“ i da će opozicija voditi vanparlamentarnu borbu protiv aktuelne vlasti, negativno se izjasnio i DSS. Potpredsednik ove stranke Borko Ilić kaže da je najprihvatljiviji vid opozicionog delovanja parlamentarna borba.

- Mi smo uvek smatrali da je vlast najbolje smenjivati u parlamentu zbog stabilnosti države i društva. DSS još ni sa kim nije razgovarao o vidovima opozicione borbe koja izlazi iz okvira parlamenta. To da li će se delovanje opozicije preneti na ulicu, zavisiće, pre svega, od ponašanja vlasti - rekao je Ilić. DSS će u uličnim protestima, naglašava on, učestvovati samo ukoliko se vlast bude ponašala nedemokratski i ako bude ukinut TV prenos zasedanja Skupštine.

Na odbijanje narodnjaka generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić odgovara da radikali protiv vlasti mogu da protestuju i sami.

- Videćemo kako će teći parlamentarna borba. I ja, kao i Velja, mislim da je vreme da se radi i gradi, ali to nije moguće bez promene vlasti. Mi i dalje ne odbacujemo vanparlamentarne vidove borbe, demonstracije, proteste... Očekujemo da se i ostale opozicione stranke pridruže - kaže Vučić.
Nazad na vrh Ići dole
https://srpskatrobojka.forumsr.com
Apis
Добровољац
Добровољац
Apis

Muški
Broj poruka : 44
Godina : 41
Omiljeni Vojvoda : Omiljen Vojvoda
Datum upisa : 25.07.2008

Radikali sami protiv vlasti Empty
PočaljiNaslov: Re: Radikali sami protiv vlasti   Radikali sami protiv vlasti Icon_minitimeSre Avg 13, 2008 1:30 pm

ma ko moze da se uzda u kostunicu i lampeka?ma ajde
Nazad na vrh Ići dole

Radikali sami protiv vlasti
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Radikali prete tadicu zbog izdaje
» Beeograd u vlasti ds sps ili pada vlada
» Vlasti zabranjuju cetnicke sajtove Muziku i radio
» Miting Radikala Protiv Tadica
» Srbija u finalu protiv Crne gore